True

  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 17:00, vrijdag tot 20:00  |  tel.: 0118-764 100  |  #supportervanjouwtuin  

Punt dak


Dit type dak kenmerkt zich door twee schuine vlakken die in het midden bij elkaar komen. Zo zal het water er geleidelijk aflopen. Een dakgoot toevoegen  is een optie. De dakbedekking bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van het bouwwerk. Dakpannen en een dakgoot geven het een robuuste en landelijke uitstraling en past eigenlijk in iedere tuin. Zo kan het genieten pas écht beginnen!

 Er zijn veel mogelijkheden om hem compleet naar eigen wens samen te stellen. Je kunt hem gebruiken als een overdekt terras. Dan geniet je in de zomer van de schaduw en in de winter van de warmte. Je bepaalt zelf aan welke zijdes je wanden wenst. Zo voorkom je tocht en zorg je voor privacy. Ook kun je kiezen voor een open model zonder wanden, dit geeft een ruimtelijke uitstraling. Wil je naast een overdekt terras graag extra opbergruimte? Kies dan ook voor een afgesloten deel. Hierin kun je opbergen wat je wilt, van je barbecue tot je fiets en van je grasmaaier tot al je gereedschap. Zo hoef je geen extra tuinhuis aan te schaffen, dit bespaart je kosten en is vaak mooier dan dat je kiest voor twee aparte constructies.

.

Clarico-Text-Image

Wat je nog meer wilt weten: