True

  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 17:00, vrijdag tot 20:00 | tel.: 0118-764 100   

Hout beton schutting


Een hout beton schutting is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Er word steeds vaker voor gekozen. Dit omdat het erg duurzaam is en een tijdloze uitstraling heeft. 

Een hout beton schutting bestaat uit, zoals de naam al zegt, een of meerdere betonplaten, betonpalen en een tuinscherm. Hoe de schutting er precies uit komt te zien, is helemaal zelf bepalen! Onze tuinschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle betonpalen en soorten betonplaten uit ons assortiment.

Een luxere schutting is ook een mogelijkheid. Dan zijn er hogere betonplaten te krijgen met schermen van 150cm hoog.  In dit geval is de betonplaat volledig te zien en vormt echt een onderdeel van de schutting. Of ga voor een echt robuuste schutting van hout en beton door te kiezen voor twee onder platen op elkaar en een tuinscherm van 130 cm hoog.  Het beton is bij deze schutting nadrukkelijk aanwezig en dat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Er is keuze uit verschillende motieven betonplaten zodat u de schutting helemaal naar wens kunt samenstellen.

Voor meer informatie, montage mogelijkheden of een offerte op maat, is er eenvoudig een afspraak te maken met onze schuttingspecialist!


Clarico-Text-Image

Wat je nog meer wilt weten: