True

  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 17:00, vrijdag tot 20:00 | tel.: 0118-764 100   

DE NIEUWE REMBRANDT


GeoProArte® maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramisch design. Een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design wat mogelijk gemaakt is door de nieuwste designtechniek. Kies je voor houtlook, natuursteen of een decoratief design? Met de ontwerpvrijheid van een penseel zijn de mogelijkheden eindeloos. GeoProArte® is sinds 2022 verkrijgbaar!

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Ontwerpen in solide materialen met de vrijheid van een penseel


Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van sierbestrating hebt transformeren. Deze nieuwe sierbestratingscategorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij het innovatieve, keramische design. Daarbij is de hele range aan tegels veelzijdig toepasbaar dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst!

‘De Nieuwe Rembrandt’

Na een aantal jaar hard werken is onze state-of-the-art productielijn geopend. Hiermee gaan we onze revolutionaire GeoProArte® collectie lanceren. Deze lijn heeft niet voor niets de naam ‘De Nieuwe Rembrandt’ gekregen. De vrijheid die de revolutionaire designtechniek biedt in combinatie met de geperfectioneerde nabewerking is moderne kunst die de tand des tijds weerstaat.


GeoProArte® is het nieuwste in sierbestrating: een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design. Deze state-of-the-art designtechniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen met een betontegel te evenaren. Maar ook onze creativiteit kunnen wij in de vrije loop laten door de grote ontwerpvrijheid die de designtechniek biedt. Een ware trendsetter! We hebben de designtechniek geperfectioneerd voor de lancering van de collectie in 2022. Daarnaast hebben we met GeoProArte® ook de German Design Award gewonnen voor 2022; wij bieden met het design antwoorden op moderne vraagstukken.

Clarico-Image-Text

Noodzaak tot jezelf opnieuw uitvinden


Wij leven in een tijdperk welke vraagt naar materialen met onberispelijke kwaliteit en authentieke esthetiek. Op elk vlak maken wij meer bewust onze keuzes, waarbij wij ons goed voelen en ons wereldbeeld uitstralen. De roep naar verandering treft ook traditionele markten en bedrijven. En aan deze opgave van verandering stond MBI enkele jaren geleden, met het ontwerp van een tegel die het huidige tijdperk belichaamt en een duurzame basis legt voor toekomstige generaties. Het ontwerpen van tuinbestrating van hoge sierwaarde met een waaier aan mogelijkheden in kleur en design om aan individuele wensen te voldoen. De oplossing lag in het combineren van traditionele mechanische en nieuwe digitale technieken.

Duurzame verzegeling | De beschermlaag


Een belangrijk onderdeel van een nieuwe sierbestratingscategorie is de onberispelijke kwaliteit en het onderhoudsgemak. Daar ligt dan ook een groot deel van deze nieuwe uitvinding: Het duurzaam beschermen van de designs middels Protection Plus Factor 90. Deze 4-voudige beschermlaag vereeuwigt elk ontwerp en maakt de tegels bestendiger. Zo zijn ze beschermd tegen alle weersomstandigheden en maken vloeistoffen, vetten en zuren nagenoeg geen kans een blijvende indruk achter te laten. De hele range van GeoProArte® is hierdoor ook nog eens eenvoudig te reinigen terwijl deze welhaast ongevoelig is voor verkleuringen. Deze verzegeling loopt onzichtbaar mee met de kwaliteit van de designs.

Clarico-Text-Image

Het keramisch design

GeoProArte® is een nieuwe sierbestratingscategorie op zichzelf. Nieuwe technieken stellen ons in staat te ontwerpen op een manier die eerder niet mogelijk was. Levensechte nuances en eigenheden die ontsprongen zijn aan de natuur, kunnen wij nu duurzaam verbinden met onze solide tuintegels. Maar ook onze creativiteit kunnen we de vrije loop laten dankzij deze nieuwe technieken. Zo biedt de huidige range een aantal niet van echt te onderscheiden natuurlooks zoals die van hout-, quartz -, en hardsteen. Maar ook uitgesproken (industriële), authentieke looks en zelfs gevarieerde mozaïek designs. Het keramisch design bindt zich prachtig met de betonnen textuur en het onderscheid tussen digitaal en ‘echt’ behoort tot het verleden.

Productieproces in het kort 

De betonnen basis voor GeoProArte® wordt op traditionele manier geperst in de bestaande fabriekshal. De tegel gaat daarna door naar de voorbewerking. Na de wasstraat, die zorgt voor een parelmoeren toplaag, wordt een eerste beschermlaag aangebracht en worden de tegels geconditioneerd geklimatiseerd voordat ze naar de nieuwe hal gaan. In niks lijkt deze nieuwe hal op de oude hal waar de basis wordt gemaakt. Wie de moderne productielijn ziet, zal inderdaad niet direct vermoeden dat daar tuintegels gemaakt worden. Het ziet er allemaal clean en hightech uit. Het hart van de productielijn wordt gevormd door een groot aantal servers die boven de hal in een aparte ruimte staan en die de digitale techniek aansturen.  

German Design Award Winner 2022

GeoProArte® is winnaar voor de ‘German Design Award 2022’. Het thema van 2022 is: ‘How Designers Think’. De jury stelt als voorwaarde dat een kanshebbend design ook antwoorden biedt op moderne vraagstukken. Dat sluit precies aan bij ons gedachtegoed achter deze nieuwe sierbestratingscategorie: met deze nieuwe tegel willen we namelijk een vernieuwde basis leggen voor de volgende generaties.


Veelzijdigheid aan toepassingen | Betonnen drager


De veelzijdigheid van beton is enorm. Dankzij meer dan 78 jaar ervaring hebben we deze weten om te buigen naar volledig nieuwe categorieën met unieke features. Zowel in kleur, dimensies én eigenschappen. Met deze kennis hebben we een oerdegelijk uitgangspunt gepakt voor de basis van GeoProArte®. Superieure kwaliteit in een no-nonsens betonnen drager. Juist die onbewogen veelzijdigheid die deze designs vragen.

Clarico-Text-Image

Wat je nog meer wil weten