horizontaal zonscherm

Terrasoverkapping Solem

Met terrasoverkapping Solem geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven. Bij te felle zon schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in.

Zonwering in stijl

Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering.

Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

Topproduct uit Nederland

Terrasoverkapping Solem is een duurzaam product, waarvan u jarenlang kunt genieten. Zeer sterk, onderhoudsarm en weerbestendig. U kunt het zonnedoek eenvoudig, handmatig bedienen.

Ook prettig om te weten: terrasoverkapping Solem is niet voorzien van staalkabels. Na inschuiven kijkt u dus niet tegen obstakels aan.

Helemaal naar wens

Wilt u uw Solem aanpassen naar uw eigen wensen? Dat kan! Wij bieden u de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Het doek is bijvoorbeeld verkrijgbaar in wit, steengrijs, zandbeige en zwart. Bestel het product en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Monteren in eenvoudige stappen

Dankzij een inventief en gebruiksvriendelijk systeem hoeft u geen technicus te zijn om Terrasoverkapping Solem te monteren. Volg het stappenplan en plaats de overkapping eenvoudig op de plek waar u dat wilt.

Benieuwd naar de Solem?

Bekijk direct de video van de terrasoverkapping Solem, laat je verrassen en ervaar het zelf!

Voordelen van de Solem

Uitermate geschikt voor zonwering.
Door de kleine gaatjes wordt de zon gefilterd en behoudt u deels zicht naar boven.
Weer- en UV- bestendig. Duurzaam.
Niet waterdicht.
De levertijd van dit product is 4 weken, volledig op maat!