Zeeland Tuinmaterialen heeft een zeer breed aanbod aan hardhouten buitenvloeren! Ons assortiment bestaat uit de volgende hardhouten buitenvloeren: buitenparket, hardhouten vlonderplanken en hardhouten vlondertegels.

Bij Zeeland Tuinmaterialen vindt je alles voor het complete terras, dus ook de vloeren voor buiten. Neem bijvoorbeeld de hardhouten vlonderplanken, dit type buitenvloeren is tegenwoordig zo goed afgewerkt en van dergelijke kwaliteit dat je niet bang hoeft te zijn dat je je voeten aan deze buitenvloer openhaalt door bijvoorbeeld splinters of loszittende schroeven. Daarnaast bieden wij een uitgebreide mogelijkheid voor buitenvloeren deels van kunststof, zoals bijvoorbeeld de Fiberon buitenvloeren. Een buitenvloer is immers de basis van je terras en je wil natuurlijk dat de buitenvloer perfect aansluit bij je wensen. Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor een compleet hardhouten buitenvloer zoals hardhouten buitenparket, dit type buitenvloeren zijn van uitstekende kwaliteit.

aanbiedingen vlonders

Dankzij een speciale behandelwijze zijn al onze buitenvloeren zeer duurzaam en staan garant voor jarenlang tuinplezier. Een buitenvloer van Zeeland Tuinmaterialen is eenvoudig te monteren, Natuurlijk leveren wij de juiste bevestigingsmaterialen voor al je hardhout buitenvloeren erbij. je kunt zelfs je buitenvloer nog mooier maken door deze te monteren zonder zichtbare schroeven. Hiervoor zijn de composieten Terra Nova buitenvloeren uitermate geschikt voor. Van dit type buitenvloeren geniet je nog langer doordat deze buitenvloer niet verkleurt en gemakkelijk is te onderhouden. Dit is namelijk ook een mooie buitenvloer die tegen een stootje kan. Het Terra Nova type buitenvloeren hebben het uiterlijk van hout, maar zónder de nadelen ervan. Wil je een mooie buitenvloer maar geen gebruik maken van de ‘standaard’ planken? Kies dan voor buitenvloeren gemaakt van hardhouten vlondertegels, deze terrastegels geven je buitenvloer een speelse en subtiele uitstraling doordat je bijvoorbeeld een mooi patroon kan creëren. Een buitenvloer is ook uitstekend geschikt voor dakterrassen.

Heb je een strakke, moderne tuin of een klassieke, romantische tuin? De buitenvloeren van Zeeland Tuinmaterialen maken je tuin en terras compleet. Uiteraard passen onze buitenvloeren ook in een weelderige, landelijke tuin en zelfs een dakterras of balkon kun je kiezen voor een van de types buitenvloeren van Zeeland Tuinmaterialen.