Door de toenemende vraag en opdrachten voor bouwwerken zoeken we een collega voor uitbreiding van ons verkoopteam:

klantadviseur met passie

Wat ga je doen:
Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door samen met onze potentiële klanten hun wensen te verwezenlijken, van berging tot luxueus buitenverblijf en van tuinwand tot designgevel.  Je begrijpt dat dit improvisatie en inlevingsvermogen betekent. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in mogelijkheden, zij bedenken en jij geeft advies. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen vanuit onze showroom in Middelburg, het bij de klant op locatie een bezoek brengen hoort ook bij je taken. We werken klantgericht, een bezoek op locatie kan dus ook in de avond zijn. Opstellen van offertes en het maken van tekeningen is je niet vreemd.

Hoe ga je dit doen:
Aan de hand van vele standaard configuraties, die allemaal op maat te leveren zijn, begeleid je je klant door het advies traject. Na een inventarisatie van wensen, maak je een voorstel. Afhankelijk van gekozen opties en aanpassingen doe je dit samen en direct in onze showroom. Exclusief maatwerk vraagt de nodige aandacht, je weet als geen ander wat deze klant van je verwacht. Een bezoek bij hun op locatie geeft je dan ook het juiste beeld om een goed voorstel te maken. Je kan snel schakelen in mogelijkheden en weet dit juist te vertalen in werkinstructies voor onze montagehelden.

Wat vragen wij van je:
Een leergierig persoon, met de juiste snelheid, ervaring en oog voor detail. Je hebt een representatief voorkomen en kan feilloos met mensen omgaan. Ervaring en resultaatgerichtheid vinden we belangrijker dan een ‘dealmaker’ en je hebt al enige jaren ervaring in verkoop bij voorkeur in maatwerk sector. Je hebt een HBO werk en denkniveau. Je bent misschien een jong iemand, we stellen de grens op 67 jaar. Dit gezien de samenstelling van ons team.

Wat gaan we je bieden:

  • Geld
  • Een walhalla voor een ‘mooie dingen bedenker’
  • Korte projecttijden en heel veel uitdagingen
  • Een gemêleerd gezelschap aan collega’s
  • Een jong bedrijf waar je inbreng nodig is
  • Vakantie dagen, als je belooft terug te komen
  • Flexibele werktijden
  • Volop ruimte voor je ideeën en initiatieven

Wil je eerst zien wat we doen? https://www.facebook.com/ZeelandTuinmaterialen/

Laat ons weten wat je kan en reageer:
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Daarnaast ontvangen wij uiteraard graag jouw CV.
Dit kan je mailen naar madelon@zeelandtuinmaterialen.nl, bij de juiste persoon kunnen we snel beslissen.

Onderstaande een impressie van wat je gaat voorstellen bij onze klanten: