De schuttingen van Zeeland Tuinmaterialen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten. Wij leveren onder andere de volgende typen; hout beton schutting, AluWoods schutting, natuursteen schutting, heide schutting, hardhouten en aluminium systeemschuttingen, systeemschutting composiet (WPC, HKC, HPC) geluidswerende schutting, kokosschutting. Deze schuttingen bestaan uit bij elkaar horende systemen die een unieke erfafscheiding vormen. Uiteraard met bijbehorende poorten. Op bijna alle systemen is maatwerk mogelijk.

Elke type schutting heeft een unieke uitstraling. Of je nu kiest voor strak en robuust of natuurlijk en groen, voor elke tuin is er een geschikt onderhoudsvriendelijk schermsysteem te vinden. Om je te assisteren bij het uitzoeken van de juiste materialen, vindt je bij elke productgroep enkele bijbehorende onderdelen & toebehoren. Ook tref je onderhoudsproducten die je kunt gebruiken bij het plaatsen van de schuttingdelen.

Uiteraard kunnen we ook de plaatsing en montage voor je verzorgen in Zeeland. Alle modellen die wij verkopen kunnen we ook voor je plaatsen. Zeeland Tuinmaterialen verkoopt schuttingen van o.a. Hillhout, Woodvision, H&S Beton, Tuindeco, iDeal, Fiberon, FelixWood, Dekker hout, Elephant, Carpentier en een serie types die we in eigen beheer produceren.