Heel veel mensen zien hun tuin terecht als het verlengstuk van hun woonkamer. Door het enorme aanbod aan tuinmaterialen en de legio mogelijkheden van legpatronen en legvoorschriften, is de tuinaanleg niet eenvoudig.

Vaak wordt er te lichtvaardig gedacht over bijvoorbeeld de “fundering“ onder je straatwerk terwijl dit alles te maken heeft met een mooi eindresultaat. Of het nu een fundering voor een tuinhuis is of een compleet maatwerk buitenkamer, wij helpen je graag.
Wij brengen je graag in contact met, de juiste, en goede “tuin kunstenaars” die je kunnen helpen bij de tuinaanleg.

Onze partners hebben ruime ervaring in de tuinaanleg bij particulieren en bedrijven. Wij kunnen je helpen de tuin te ontwerpen, leveren alle materialen afgepast en laten je tuin door vakmensen aanleggen. Ons specialisme is sierbestrating en tuinhout. Wij verkopen alle soorten sierbestrating zoals koppelstones, siertegels, gebakken klinkers, keramiek en natuursteen. Met een breed assortiment tuinhout in zowel hardhout als geïmpregneerd kan je al je bouwwerken verwezelijken.

Maar ook schuttingen, blokhutten, maatwerken, beschoeiïngen, damwanden en vlonders behoren tot de mogelijkheden. En als finishing touch wordt je tuinverlichting aangesloten. In samenwerking met onze partners verzorgen wij ook het aanleggen van je gazon en het inplanten van je tuin. Als extra service kan je tuin ontgraven worden en wordt grond, beplanting en oude bestrating afgevoerd.

Zeeland Tuinmaterialen biedt je een totaalpakket in samenwerking met vakkundige mensen. Onze offertes en prijsopgaven zijn natuurlijk geheel vrijblijvend. Zelf ook de handen uit de mouwen steken? Natuurlijk kan je bij ons meehelpen in je eigen tuin!

Bel voor een afspraak 0118-764100, stuur een mail of kom langs. Wij zijn je graag van dienst