Stackton stapelmuur

Stackton koppelt functionaliteit met esthetiek! Het bouwsysteem is ideaal om prachtige en sterke scheidingsmuren en omheiningen te bouwen. Ze kunnen zelfs verder worden gebouwd bovenop een keermuur (linken).

  • Slide

Muren & Omheiningen

Stackton koppelt functionaliteit met esthetiek! Het bouwsysteem is ideaal om prachtige en sterke scheidingsmuren en omheiningen te bouwen. Ze kunnen zelfs verder worden gebouwd bovenop een keermuur.

Muurblok

Muurblok met 2 uitsparingen, aan beide zijden de gekloven afwerking, beschikbaar in de kleuren Zwart, Bruin-zwart en Zilvergrijs.

 

Verankeringsblok

Verankeringsblok die in de uitsparing gelegd wordt.

 

Cap

Afdeksteen (cap) die het geheel passend afwerkt.

 

Enkel door de muurblok met behulp van een verankeringsblok op elkaar te stapelen bouw je in een recordtijd solide en sterke muren. Doordat er geen hulpmiddelen aan te pas komen zoals mortel, lijm, siliconen,… is bewezen dat Stackton het snelste en eenvoudigste systeem op de markt is.Door een pilaster te integreren in een muur creëer je een mooie en sterke omheining die je tuin meer privacy verleent. De pilasters zijn beschikbaar in twee formaten en kunnen ook weer heel eenvoudig droog gestapeld worden.Wist je dat onze pilasters ook ideaal zijn om poorten en hekken aan te bevestigen? De mogelijkheden zijn onbegrensd.