Schaduwdoeken Specialist

Schaduwdoeken koop je bij de specialist, wij hebben een ruime keuze in kwaliteit HDPE schaduwdoeken. Diverse modellen zonnedoeken zowel lichtdoorlatende schaduwnetten als waterdichte zonnezeilen. Of u nu een driehoek Schaduwdoek wilt in een bepaalde afmeting of een vierkant waterdicht zonnezeil wij verkopen het. Bestel rechtstreeks in onze shop uw zonnedoek in de kleur die het beste bij uw tuin past. (under construction)


  

Wavesails Gordijnen

Bepaal je liever zelf de hoeveelheid zon dan is een wavesail voor u de oplossing. Een schaduwgordijn spant u met staaldraden tussen 2 muren, pergola of losse palen waarna u d.m.v. een katrol systeem het harmonicagordijn open en dicht kunt trekken. Ook bij een wavesail kan men kiezen tussen een waterdoorlatend schaduwgordijn of een Waterdicht Wavesail. Net zoals de Schaduwdoeken zijn ook de Harmonicadoeken gemaakt van een kwaliteit HDPE kunststof materiaal wat weerbestendig is. De Lamellengordijnen zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren zodat er altijd een lamellengordijn voor u tussen zit.


Zonnedoek en Schuifgordijn eigenschappen

Zowel de Schaduwgordijnen als de Wavesials houden 95% van de gevaarlijke UV straling tegen. Dit is zeer belangrijk tegenwoordig want door de verandering van het klimaat worden onze zomers steeds warmer en beginnen eerder. Hierdoor maakt men ook optimaal gebruik van een Schaduwnet of Harmonicagordijn. Dor de steeds meer afnemende ozonlaag komt er ook meer UV straling vrij wat een Zonnedoek weer tegen houdt, dus de aanschaf van een Wavesailis geen overbodige luxe. U beschermt zich dus uitermate goed door een trendy Schaduwnet of Schaduwgordijn aan te schaffen.