Woodface® is een innovatief, massief houten verticaal gevelconcept dat toelaat om een volledig gepersonaliseerde gevel te creëren. De Woodface® gevelbekleding biedt een keuze uit 3 verschillende breedtes en diktes. De massief houten latten worden gecombineerd met een custom made aluminium profiel waardoor er meer context, inhoud en betekenis ontstaat.
Alle aluminium profielen zijn standaard beschikbaar in geanodiseerde of gepoederlakte (alle RAL kleuren) uitvoering.

Voor extra sfeer kunnen LED strips geïntegreerd worden.

Personaliseer uw gevelbekleding met Woodface. Maak hieronder uw simulatie.


Bekroond design 

Woodface® werd ontworpen door designer Roel Vandebeek en bekroond met het prestigieuze Henry van de Velde-label 2014. Woodface® werd eveneens genomineerd voor de Eco design awards van Ovam. Roel Vandebeek is een gevestigd beeldend kunstenaar die ook bijzonder actief is op vlak van meubeldesign en architectuur.

In zijn ontwerpen is een grote rol weggelegd voor het anekdotische waardoor hij graag het onverwachte en het onbekende aan bod laat komen in zijn ontwerpen.

Innovatief karakter 

Woodface® werd in 2013 geselecteerd door Designregio Kortrijk als één van de 50 meest innovatieve producten uit de regio. Een nieuwe bekroning waar we bij Outdoor Wood Concepts behoorlijk trots op zijn.

BROCHURE – Doe inspiratie op en bekijk de talrijke realisaties hier.

Ontdekt Woodface® in video

De naam “Woodface” is een geregistreerde merknaam en mag dus niet worden aangewend voor andere doeleinden dan de promotie van de producten van Outdoor Wood Concepts.  Het is een tussenpersoon niet toegelaten foto’s, afbeeldingen, documentatie ed. van de fabrikant te gebruiken voor andere doeleinden dat de verkoop en promotie van Outdoor Wood Concepts producten.

Vraag hier meer informatie aan over Woodface.