“h”[age]® is een hedendaagse gevelbekleding in hout die zowel horizontaal als verticaal kan aangebracht worden. Bij horizontale plaatsing is een verborgen ventilatie voorzien. De houten latten hebben een tand en groef verbinding met afgeschuinde kant, waardoor de bevestiging helemaal aan het oog wordt onttrokken. Het betreft hier een uniek, eigen en gedeponeerd model.

Kopse verbinding

Voor een horizontale plaatsing zijn de planken aan de kopse zijde ook voorzien van tand en groef, waardoor ze extra stevig bevestigd blijven, met een minimum aan schroeven of nagels. Bovendien kan de montage veel sneller verlopen omdat de 2 profielen niet noodzakelijk samen op het achterliggend lattenwerk hoeven bevestigd te worden.

De naam “« h »[age]” is een geregistreerde merknaam en mag dus niet worden aangewend voor andere doeleinden dan de promotie van de producten van Outdoor Wood Concepts.  Het is een tussenpersoon niet toegelaten foto’s, afbeeldingen, documentatie ed. van de fabrikant te gebruiken voor andere doeleinden dat de verkoop en promotie van Outdoor Wood Concepts producten.

BROCHURE

Doe inspiratie op en bekijk de talrijke realisaties hier.

Vraag hier meer informatie aan.