Free Willy® is een zeer architecturale gevelbekleding met sterk uitgesproken horizontale belijning. Opmerkelijk en wettelijk gedeponeerd is zijn speciale tand en groef verbinding, die maakt dat regenwater niet achter de gevelbekleding in de spouw terecht kan komen, maar steeds naar voor wordt geëvacueerd.

Uniek aan het Free Willy® profiel zijn de verdoken ventilatie-openingen die om de 30 cm ingefreesd zijn om de spouw mooi droog en vooral goed geventileerd te houden. Hiermee lost Free Willy® in één klap het probleem van de meeste open gevelbekledingen op.

Toch krijgen we met Free Willy® de indruk van een luchtige, open lattenwerkstructuur.

Van waar de naam Free Willy®?

Mocht u zich afvragen van waar we de naam voor deze gevelbekleding gehaald hebben? Wanneer u de doorsnede van dit profiel kantelt, dan merkt u meteen een sterke gelijkenis met de gelijknamige, sympathieke walvis.

Innovatief karakter

Free Willy® werd in 2010 geselecteerd door Designregio Kortrijk als één van de 50 meest innovatieve producten uit de regio. Sindsdien werd de Free Willy® gevelbekleding reeds herhaaldelijk gekopieerd, maar het origineel blijft nog steeds wezenlijk beter dan de copycats.

Hoed u dus voor namaak! U kan de echte Free Willy® makkelijk herkennen aan de unieke, geïntegreerde ventilatie-openingen.In geval van twijfel : aarzel niet contact op te nemen!

De naam “Free Willy is een geregistreerde merknaam en mag dus niet worden aangewend voor andere doeleinden dan de promotie van de producten van Outdoor Wood Concepts.  Het is een tussenpersoon niet toegelaten foto’s, afbeeldingen, documentatie ed. van de fabrikant te gebruiken voor andere doeleinden dat de verkoop en promotie van Outdoor Wood Concepts producten.

Doe inspiratie op en bekijk de talrijke realisaties hier.

BROCHURE

Vraag hier meer informatie aan over Free Willy® gevelbekleding.