Wanneer je tuin helemaal afgewerkt is wil je hem natuurlijk zo mooi mogelijk houden. We hebben een uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen om je te helpen de tuin te beschermen, te onderhouden en te reinigen. Zo hebben we van diverse verschillende merken producten die je helpen je terras te reinigen. Maar kun je ook bij ons terecht op het moment dat je je tegels wilt coaten tegen vuil of de kleur wilt ophalen.

reinigen en coaten van natuursteen en beton bestrating

 

Tenco Houtbeits is een duurzame transparante houtbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vuren- Lariks, Douglas en grenenhout. De transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. Tenco Houtbeits is UV-bestendig, waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.
Tenco Houtbeits Dekkend is een duurzame dekkende buitenbeits speciaal voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. Tenco Houtbeits Dekkend is waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. Tenco Houtbeits Dekkend voor een optimale bescherming en verfraaiing van tuinhuisjes, blokhutten, pergola en carport.

 

Afbeelding tenco

 

Deze Felixol hardhoutolie 2,5 liter is samengesteld uit plantaardige oliën en wassen. Hardhout olie dringt diep in het hardhout en is sterk waterafstotend, voorkomt vergrijzing en accentueert de natuurlijke kleur. Wij raden u aan om de Felixol hardhout olie met een platte kwast of doek aan te brengen. Eventueel kunt u de hardhout olie na ca. 20 minuten uitwrijven met een schone, pluisvrije doek. Het verbruik van deze hardhoutolie is ca. 15m2 per liter. Om de kleur van uw hardhouten producten te behouden wordt geadviseerd ieder half jaar of tenminste ieder jaar uw producten te oliën.

felixol

Tenco Steigerhout Beits op waterbasis, is bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. vurenhout.
Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van Tenco Steigerhout Beits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.
En biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.

Tenco Steigerhout beits