Muurelementen

Muurelementen

MBI heeft ook een uitgebreid assortiment muurelementen die complementeren aan de door u gekozen bestrating. Muurelementen hebben hoge sierwaarde en zijn eenvoudig te verwerken. Dankzij een speciale steenlijm is ook metselen niet meer nodig.

(GIGA)Splitblokken

We splijten deze harde stenen aan het einde van het productieproces waardoor beide helften een uniek breukvlak krijgen. De rest van de steen is zo maatvast als iedere andere MBI Steen. Superstrak, speels en natuurlijk. Kijk voor alle mogelijkheden in de catalogus.

Muurelementen Breuksteen

GeoPlano Stapelblokken

Met deze strakke blokken creëert u in een handomdraai een muurtje in uw tuin. Kijk voor alle kleuren maten in onze catalogus.

GeoPlano

L- en U- elementen

Deze oerdegelijke, veelzijdige elementen kunt u op tal van manieren gebruiken. Kijk in onze online catalogus voor het hele assortiment.

U elementen

GeoAntica Stapelblokken

Met dit verouderde stapelblok is het heel eenvoudig om een robuuste border of muurtje creëren. De verschillende afmetingen en kleuren vindt u in onze online catalogus.

GeoAntica Stapelblok

GeoColor Stapelblokken

Door voor een uitgewassen variant te kiezen krijgt uw border, muurtje of afzetting die stoere uitstraling. In deze foto is het muurtje gecombineerd met GeoColor traptrede’s. Alle afmetingen en kleuren vindt u in onze online catalogus.

GeoColor Stapelblok

 

Madoc Elementen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een natuurlijk muurtje te maken. De Madoc elementen laten zich heel eenvoudig in elkaar passen. Alle afmetingen en kleuren vindt u in onze online catalogus.

Madoc Leder Buff

Madoc Leder/Buff