kunststof berging in design uitvoering

NIEUW: Strak design berging in duurzame HPL gevelplaten.

Door onze passie voor exterior design en vanuit onze drang naar constante innovatie hebben wij opnieuw een kwalitatief product ontwikkeld. Graag presenteren wij u onze nieuwste innovatie:: de Panama. Een strak en minimalistische tuinconstructie opgebouwd met duurzame HPL gevelplaten. Deze kunststof berging is in vele standaard maten leverbaar.

De HPL gevelplaat is een duurzaam materiaal, verkrijgbaar in 2 kleuren (lichtgrijs en anthraciet), met hoge technische prestaties, bijzonder geschikt voor gevelbekleding waar het een uitstekend alternatief vormt voor de traditionele materialen. Dit design product van hoogstaand niveau wordt vaak gebruikt bij de realisatie van geventileerde gevels. Het houten binnenkader en de deur zijn drukgeïmpregneerd. Dit maakt dat de Panama een kwalitatief tuinhuis is, die tot in de details met duurzame materialen afgewerkt is.

HPL ?

Een HPL plaat (HPL – High Pressure Laminate) is een zelfdragende, onder hoge druk vervaardigde laminaatplaat geschikt voor buitentoepassingen, bestand tegen licht en weersinvloeden, conform de Europese Norm EN 438 en met CE kwaliteitslabel.

De platen waarmee wij werken zijn bijzonder duurzaam: sterke temperatuurwisselingen en weersinvloeden hebben geen effect op het uiterlijk en de stabiliteit en de platen zijn bovendien 100% recycleerbaar. De platen laten zich toepassen als een geventileerd gevelsysteem.

kunststof berging details issoleren

WIST JE DAT ?

De kern van de plaat bestaat uit lagen cellulosebanen geïmpregneerd met fenolharsen. De lagen met esthetische functie aan het oppervlak bestaan uit cellulosebanen met thermohardende harsen geïmpregneerd. In speciale stapelpersen vindt onder hoge druk (9Mpa = 90 Kg/cm²) en bij hoge temperatuur (150°C) de polycondensatie plaats.

kunststof berging details

Meer info?

Contacteer onze  ervaren vakmensen. Zij antwoorden met plezier op al uw vragen.

kunststof berging