Op zoek naar kunstgras? Dan zit je goed bij Zeeland Tuinmaterialen. Wij hebben een breed aanbod in de aanleg en verkoop van kunstgras. Of het nu gaat om de aanleg van je tuin, balkon of het dakterras. Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing. Onze breed assortiment bevat naast kwaliteiten voor de tuin ook oplossingen voor sport en spel. Wat dacht je van een eigen golf green of een privé hockeyveldje? Naast verkoop aan particulieren verzorgen wij ook de aanleg van speelveldjes voor gemeentes en verenigingen.

Hoge kwaliteit kunstgras tegen zeer scherpe prijzen, dat vind je bij ons. Van goedkoop met een minder natuurlijke uitstraling tot het beste en mooiste wat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. De kunstgras prijzen variëren van €15,95 tot €39,50 per M2 (excl. aanleg). Voor elke budget en iedere smaak bieden wij een ruime keuze.

Bezoek onze showroom waar we 12 verschillende soorten op groot oppervlak aan je kunnen laten zien. Dus geen voorbeeldstukjes van 40x30cm, maar zoals het straks ook in je tuin ligt.

4 soorten tussen de € 15,95 en € 24,95 per m2 zijn direct uit voorraad vanaf een 400cm rol leverbaar. Alle toebehoren zoals geovlies doek, plaktape, kitten en instrooi zand leveren we ook uit voorraad.