kubiqWood

kubiqWood maakt het mogelijk om zonder een betonrand, prefab fundering of tegelvloer, je tuinhuis, veranda of schutting te realiseren. Waarbij grondcontact met het Douglas hout wordt voorkomen. Keuze uit diverse prefab systemen, die gemakkelijk in maatvoering zijn aan te passen.

ramen en deuren

De keuze in ramen en deuren is uitgebreid, voor voorbeelden verwijzen we je naar www.kubiqwood.nl/deuren. (under construction). Groot voordeel is dat je zelf de exacte plaats kan bepalen van je ramen en deuren. Het gekozen type vermelden wij altijd separaat in je offerte. Als er niets is opgegeven heb je dus geen ramen en deuren in je bouwwerk

wanden

De wanden zijn leverbaar als compleet pakket in de breedte maten: 200, 250 en 300cm. Er is geen langere wand mogelijk i.v.m. de constructie. Een combinatie van afmetingen is uiteraard mogelijk en zelf eventueel aan te passen. De wanden zijn opgebouwd uit 28mm Douglas planken met mes/groef en enkelwandig uitgevoerd. Standaard zijn de wanden 220cm hoog. Het onderste profiel van de wanden is altijd voorzien van een kunststof profiel, deze ‘valt’ in het hardhout deel van de palen. Hierdoor is er geen direct grondcontact met het Douglas hout. Tegen het kunststof profiel kan de bestrating worden aangewerkt of de ‘grondslag’ worden opgevangen in een uitvoering die als schutting gebruikt wordt.

dak mogelijkheden

De dakconstructie is altijd uitgevoerd in geschaafd Douglas hout. De dak balken hebben een kopmaat van 45/95 of 45/145mm, afhankelijk van de overspanning en uitvoering. 45/95mm tot max 250cm overspanning en 45/145mm tot max 300cm overspanning. Heb je aangegeven dat je aan verschillende zijden een overstek wil, dan houden wij daar rekening mee. Het dakbeschot is uitgevoerd in 17cm brede Douglas planken. De dakbedekking is van 1.14mm EPDM, afgewerkt met een aluminium daktrim. Het boeiboord is uitgevoerd met 2 planken Douglas hout boven elkaar, gemonteerd in wildverband. De hemelwater afvoer is mogelijk via een onderuitloop, je pakket leveren we inclusief PVC buis en bocht.

uniek door:

  • Bouwen d.m.v. paalfundering
  • Duurzaamste systeem in de markt
  • Standaard uitgevoerd in Douglas hout
  • Ruime keuze uit ramen en deuren
  • Gemakkelijk op maat te maken
  • Als compleet pakket geleverd

uitvoeringen:

  • Vrijstaande berging
  • Aanbouw mogelijkheden
  • Unieke mogelijkheden voor maatwerk bouw

ontwerp zelf je eigen buitenverblijf inclusief prijsvoorstel.

kubiqWood 3D

button-start-met-tekenen-large-blauwHet beste resultaat behaal je op een desktop computer

gerealiseerde bouwwerken

kubiqwood tuinhuis met veranda

kubiqwood met aanbouw veranda

naamloos2

kubiqwood in aanbouw met veranda

DSC04342

berging met carport

kubiqWood tuinhuis met veranda

05563bd4-94bd-4899-9be3-dcb41caf34be

b522a760-7b08-468b-98e7-9b51b74e475f

kubiqWood Douglas tuinhuis veranda