Hout beton schutting van Zeeland Tuinmaterialen is zeer geschikt voor tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. In principe kunnen alle tuinschermen van 180 cm x 180 cm hoog in dit hout beton systeem worden geplaatst. hout beton schutting plaatsen

Wij bieden ook een hout beton schutting systeem met rotsmotief, houtmotief of leisteenmotief aan. De betonnen plaat is hoger dan bij de standaard hout beton schutting. Voor deze optie heeft u dan ook een lager tuinscherm nodig.

Hout beton schutting | Basissysteem

hout_beton_schutting_met_rotsmotief_onderplaten_houtbeton_schutting_plaatsing_en_montage_1

Hout beton schutting | Hout, steen & rotsmotief

hout_beton_schutting_met_sleufpalen_sponningpalen_hardhouten_schermen_tussen_betonpalen_met_afdekbalk
Hout beton schutting | Sleuvenpalen systemen

tuinhek_van_beton_betonnen_platen_met_rotsmotief_tuinhek_plaatsen

Beton tuinhek
Betonpalen_voor_hout_beton_schutting_en_palen_voor_hout_met_beton_schutting_2Betonnen palen
Bevestiging_hout_beton_schutting_of_stenen_schutting_RVS_2Hout beton schutting | Toebehoren
hout_beton_schutting_inclusief_plaatsing_montage_huizenkopers_woningbouw_hovenier_montage_houtbeton_schuttingenHout beton schutting | Inclusief plaatsing

Betonpalen en betonnen onderplaten

Palen en onderplaten voor een hout beton schutting zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. Daarnaast zijn er twee varianten: palen met een semi-gladde structuur en palen met een gladde structuur. Bekijk hier alle opties voor betonpalen voor een hout beton schutting. Voor de stevigheid is het verstandig de betonpalen in beton te storten. Om de hout beton schutting nog verder te verduurzamen kunt u ervoor kiezen de tuinschermen met roestvrij stalen (RVS) bevestigingsmateriaal aan de palen te bevestigen.

Afdeklat voor hout beton schutting

Om uw hout beton schutting helemaal af te maken kunt u de tuinschermen voorzien van een afdeklat aan de bovenkant. Naast het feit dat dit zorgt voor een mooie afwerking, biedt het ook als voordeel dat het water niet op het hout blijft staan. Hierdoor kan het water er niet in trekken en wordt de hout beton schutting nog duurzamer.

Tuindeur bij hout beton schutting

De hout beton schutting kunnen wij ook leveren met een bijpassende tuindeur. Deze tuinpoort is verkrijgbaar in dezelfde stijl als de tuinschermen. De tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame waarop dezelfde planken als die van het tuinscherm bevestigd zijn. De deur wordt altijd in een passende ‘kozijnset’ gehangen en is achteraf instelbaar dankzij de verstelbare hengen. Hierdoor is de tuindeur altijd goed te openen en te sluiten.
De tuinpoort kunnen wij leveren vanaf een breedte van 90 centimeter tot en met een breedte van 150 centimeter. Heeft u een brede opening of moet er een auto doorheen kunnen, dan is het ook mogelijk van deze tuindeuren een dubbele deur te maken. Wilt u weten wat er voor u mogelijk is en wat dit kost? Neem contact met ons op en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte.

Losse materialen voor een hout beton schutting bestellen

Bent u hovenier, aannemer, klussenier of gewoon iemand die de hout beton schutting zelf wil plaatsen? Ook dan is bestellen mogelijk, want wij leveren de materialen van de hout beton schutting ook los. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.