GeoSteen® sierbestrating

geosteen-sierbestrating

Aan de basis van deze collectie sierbestrating staat een oersterke betonnen drager van gerecyclede materialen. MBI is de uitvinder van geosteen betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Dit is begonnen met GeoColor, waarmee ondertussen al duizenden terrassen zijn aangelegd. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een hoger niveau in kwaliteit en dichtheid gebracht. Tevens zijn er veel nieuwe steenvarianten geïntroduceerd in de marktsegmenten: Infra, Tuin en Bouw. De verzamelnaam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is: GeoSteen®.

Toplaag met kleurechte, natuurlijke materialen

Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen. Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.

Toplaag met Italiaans keramiek   NIEUW

De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager, dat is GeoCeramica®. De nieuwe generatie terrastegels. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

Betontegels – Keuze in tegeloppervlak

Onze siertegels kenmerken zich door de ruime keuze in verschillende soorten tegeloppervlak: gestructureerd, geprofileerd of vlak. Onderstaand lichten we deze verschillende typen nader toe.

Productrange Gestructureerd

In deze categorie vinden we de  ‘uitgewassen’ producten. Door deze nabewerking worden de natuursteentjes fraai geaccentueerd.

Productrange Geprofileerd

Veruit onze meeste GeoStenen hebben een profiel (reliëf). Dat varieert van het fraaie leisteenprofiel: GeoArdesia, tot het fijne GeoPiazza lijnenspel en een combinatie van drie populaire profielen: GeoVecchio.

 

Productrange Vlak

Vlakke producten vinden we voornamelijk in moderne tuinen. Over het algemeen accentueren vlakke tegels ruimte. Ook binnen deze range hebben we nog allerlei mogelijke variaties.