Hoogwaardige en duurzame polymeer voegzanden.
Krachtig en elastisch
Beperkt onkruid en mieren
Milieuvriendelijk

Gator zand XP & EuroStone zijn beide hoogwaardige en duurzame polymeer voegzanden.
1 component, kant en klaar droog voegzand, speciaal bedoeld  voor voegen vanaf 1-2 mm tot maximaal 40 mm. Na het invegen en benevelen zal het voegzand zich gaan binden waardoor er een vaste voeg ontstaat.

GatorSand XP is een waterdoorlatende polymeervoeg, wordt bij regen steeds weer licht elastisch waardoor de voeg minder snel scheurt ten opzichte van een cement gebonden voeg. GatorSand is alleen toepasbaar op een goed water doorlatende ondergrond. Poreuze steensoorten dienen eerst geïmpregneerd te worden.

EuroStone is een waterafsluitende polymeervoeg, wordt harder en heeft onderin de voeg nog ca. 10% elasticiteit. EuroStone kan worden toegepast op een waterdoorlatende, gestabiliseerde of water afsluitende ondergrond.

Deze voegzanden zijn geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik, voor onder andere terrassen, patio’s, opritten, openbare straten, pleinen en parkeergarage met verkeersbelasting.

Bij toepassing op bestaande bestrating, eerst oud voegmateriaal en onkruid volledig verwijderen. Bestrijd vooraf onkruid en mieren en voeg de bestrating steen- of tegeldiepte. Voor een optimaal eindresultaat bekijk altijd eerst het Gard & Care verwerkingsadvies en bekijk met aandacht de verwerkingsvideo.

EUROSTONE

Waterafsluitende voeg

HANDIGE VERWERKINGSTIPS

Hierbij enkele verwerkingstips van GatorSand XP of EuroStone voor een optimaal resultaat.

Let op!

– GatorSand XP is geschikt voor toepassing op een goed waterdoorlatende ondergrond.
– GatorSand XP niet toepassen in gebieden met een blijvend hoog grondwaterpeil en op locaties met een blijvend vochtige / natte ondergrond
– Zéér geschikt voor zettingsgevoelige gebieden
– Bij gestabiliseerde en beperkt waterdoorlatende ondergronden adviseren wij EuroStone

Let op!

– EuroStone niet toepassen in gebieden met een blijvend hoog grondwaterpeil
– In zettingsgevoelige gebieden adviseren wij de meest elastische versie GatorSand XP mits de ondergrond goed waterdoorlatend

De GatorSand XP & EuroStone polymeer voegzanden zijn uitvoerig getest en doorontwikkeld voor uitsluitend het beste eindresultaat.

Het beste en anders niets!