Fiberon composiet vlonderplanken

 1. Composiet terrasplanken hebben minder onderhoud nodig dan houten terrasplanken.

  Fiberon composiet terrasplanken lijken veel op voorbewerkte vloeren. Ze worden als afgewerkt product geleverd, en hoeven NOOIT te worden geschuurd, gebeitst of geverfd: gewoon wassen met water en zeep is voldoende. Hout moet na leggen worden afgewerkt en elke 1-2 jaar opnieuw worden afgewerkt, wat betekent dat u een significante hoeveelheid tijd kwijt bent op je knieën en ellebogen aan het onderhoud van dat terras.

 2. Composiet terrasplanken kosten over de hele levensduur minder dan hout en gaan ook nog eens langer mee.

  nl-wood-vs-fiberon-long-lastingGeperst hout zal misschien in eerste instantie minder kosten, maar de onderhoudskosten zijn beduidend hoger. Gemiddeld kost het onderhoud van een houten terras 400-750 euro per jaar. Composiet terrasplanken? Slechts 4-13 euro per jaar. Omdat houten terrassen vatbaar zijn voor schimmel, houtrot en insecten (en Moeder Natuur niet te vergeten) hebben deze tevens een beduidend kortere levensduur. Composietmaterialen behouden jaar na jaar hun mooie uiterlijk. Het houdt dus het uiterlijk van dat nieuwe terras dat u zo mooi vindt.

 3. Composiet terrasmaterialen zijn milieuvriendelijk en gifvrij.

  wood-vs-fiberon-eco-friendlyFiberon composiet terrasmateriaal is gemaakt van lokaal ingekocht gerecycled plastic, zaagsel uit houtmolens en andere materialen. Door het gebruik van deze materialen voorkomen we elk jaar dat er 50.000 ton plastic en ander afval op vuilstortplaatsen of in verbrandingsovens komt. Bovendien voorkomen onze composietmaterialen verdere ontbossing, zijn deze vrij van giftige chemicaliën die vaak voorkomen in geperst hout, en er wordt geen water verspild tijdens de productie.

 4. Composiet terrasplanken zijn veiliger.

  wood-vs-fiberon-safeComposietterrassen van hout en plastic zijn vrij van splinters en slipvast, waardoor ze het huis veiliger maken voor kinderen en huisdieren (en natuurlijk je blote voeten).

 5. Composiet terrasplanken geven de uitstraling van natuurlijk hout.

  wood-vs-fiberon-like-woodComposiet terrasplanken zijn de afgelopen vijf jaar ver gekomen. Vandaag de dag leveren composietmaterialen de schoonheid van natuurlijk, exotisch hardhout, compleet met subtiele kleurtinten en gevarieerde houtpatronen.

  Zijn we de grootste? Nee, maar wel de beste. En wel hierom:

  1. Wij leiden. Anderen volgen.

   We zijn vernieuwers met een lange traditie van voorlopers in de terrasindustrie. We ontwikkelden de eerste meerkleurige en bewerkte terrasplanken, het eerste verborgen bevestigingssysteem, en introduceerden de eerste vlek- en verkleuringsgarantie voor afgesloten composietmaterialen in de branche. Bij Fiberon werken we continu aan het opnemen van de meest geavanceerde composiettechnologie die beschikbaar is in alles wat we maken.

  2. Goed uitziende terrasplanken die er goed uit blijven zien.

   Fiberon-terrasplanken hebben dezelfde warme kleuren en nerfstructuren als echt hardhouten planken. We hebben alleen het vervagen, krombuigen, rotten en splinteren geëlimineerd, nog afgezien van de noodzaak van regelmatig beitsen, sealen en verven. Met composietmaterialen van Fiberon geniet je van een uitstraling waarnaar wordt omgekeken, zonder het vermoeiende onderhoud.

  3. Het meeste waar voor uw geld in de branche. Punt uit.

   Fiberon biedt de grootste keuze aan terrasplanken in kleuren en afwerkingen voor elke stijl, met prijzen voor elk budget. Kies uit rijke, egaal gekleurde of meerkleurige, enkelzijdige of omkeerbare terrasplanken. Dus of je nu een fantastische buitenruimte of een aantrekkelijk, onderhoudsarm alternatief voor hout wilt, Fiberon is de juiste keuze.

  4. Ondersteuning en begeleiding van start tot finish.

   Het maken van een terras is leuk. Het kan ook verwarrend zijn en, we draaien er niet omheen, overweldigend. Daarom biedt Zeeland Tuinmaterialen een reeks services om u door het proces heen te leiden. We helpen je met  uitstekende ontwerphulpmiddelen en stapsgewijze gidsen, evenals verwijzingen naar monteurs die weten hoe ze met onze producten prachtige terrassen moeten maken. Bij Zeeland Tuinmaterialen krijg je altijd de ondersteuning die je nodig hebt om je terrasdromen waar te maken. Vraag naar onze referentie projecten en ervaar wat onze klanten je vertellen en laten zien.
   fiberon terrasplanken prijs