composiet schutting

Composiet schutting

De aluWoods combischermen.

Dit innovatieve aluWoods systeem maakt een duurzame materiaalcombinatie mogelijk van aluminium en Bangkirai of Fiberon composiet planken. Het resultaat is een exclusieve tuinafscheiding voor de moderne tuin.

Het systeem bestaat uit een serie aluminium profielen in de kleur antraciet, die als een rabatsysteem in elkaar worden gestoken.

Plaatsen gaat eenvoudig en precies, door middel van aluminium palen in de grond of op de fundering, waar de aluminium tuinpaal overheen geschoven wordt.

U-lijsten maken het mogelijk planken in materialen als hardhout of WPC te integreren in het geheel. Naar wens kan de verhouding van de materialen, maar ook de hoogte en breedte worden gevarieerd.

De breedte kan variëren tot 200 cm en er kan zelfs een scherm van 220 cm hoog gecreëerd worden. Voor mensen die privacy willen de ideale tuinscherm-oplossing. Standaard leveren wij deze uitvoering in 200x200cm

Speciaal voor dit systeem biedt als ‘vulling’ Bangkirai rabatplanken of Fiberon® WPC planken uit de Professional, Tropics en de Horizon serie aan. De wpc planken worden met kunststof  koppelstrips verbonden, zodat er een stevig paneel ontstaat.  Het is óók mogelijk een scherm uit volledig aluminium te maken.

Met slechts 4 verschillende aluminium profielen kunnen eindeloze combinaties gemaakt worden. De lijn is compleet gemaakt met een kant-en-klare aluminium poort. Ook zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen en poortbeslag als set te verkrijgen.

Door de goede pasvorm zijn de profielen eenvoudig en soepel te monteren. De aandachtspunten voor de montage zijn uitgebreid en duidelijk beschreven voor dit aluWoods systeem.

IMG_3869.JPG

IMG_3871.JPG IMG_3872.JPG IMG_3874.JPG IMG_3870.JPG