Buitenparket B-fix

B-Fix Buitenparket is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras garandeert. In roestvrijstaal vervaardigd, biedt dit system een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren en laat u veel tijd winnen. Geplaatst op meer dan 200.000 m2 en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

De voordelen van B-fix buitenparket op een rij:

  • Onveranderlijk – Geen risico van beschadiging in de tijd. Een maximale weerstand tegen warm-koud cycli. Een homogeen aspect. Het lijdt geen twijfel, roestvrij staal is het onveranderlijk materiaal bij uitstek.
  • Onzichtbaar – Geplaatst tussen de terrasplanken, enkel de schroefkop en de bodem van het bevestigingssysteem zijn discreet zichtbaar.
  • Gemakkelijk – Dankzij zijn zelfborende schroef is een Torx bit voldoende om de B-Fix aan tropische onderbalken te fixeren. De schroef is gewaxeerd om het verhittingsgevolg te controleren. De planken voegen zich één na de ander eenvoudig ineen.
  • Esthetisch – Geen enkel zichtbare schroef! Geen risico meer voor splinters te wijten aan de beschadigingen die door de schroeven worden veroorzaakt. De plank laat zijn mooiste aspect zien.
  • Demonteerbaar – B-Fix is het enige bevestigingssysteem dat door de voorkant kan gedemonteerd worden. Een heel belangrijk voordeel om de structuur van het terras te bereiken zonder het geheel van de decking te moeten demonteren.
  • Merkwaardig – Het gebruik van de B-Fix clips is zowel van toepassing op de natuurlijke als synthetische parketten. Deze werden gedurende verschillende weken getest. 100% geslaagd.
  • Geheugeneffekt – Hij maakt het mogelijk om de werking van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.

B-fix Ipe 21 x 145B-fix