Naast een compleet assortiment tuinhout, hardhout en afwerk materialen leveren wij ook diverse bouwmaterialen. Voor de professional en doe-het-zelver.

Onderstaande producten voeren wij in ons standaard assortiment en zijn uit voorraad of snel leverbaar.

Knauf Turbo beton
Van het merk Knauf leveren we uit voorraad: betonmortel, turbo betonmortel, zandcement en Siebel kalkvrij cement

tebofloor

Underlayment – Plaat mes en groef – Frans grenen underlayment plaat Tebofloor TG2 Komo-PEFC Langs zijden mes en groef Tebofloor constructie multiplex Tebofloor is afkomstig uit Frankrijk. Deze plaat is opgebouwd uit 7 lagen grenen fineer. Deze constructieplaat wordt evenals underlayment vaak als dakplaat of vloerplaat toegepast. De bewerkbaarheid van deze platen is goed. Deze plaat kan zowel interieur als exterieur (bedekt) gebruikt worden.

epdm assortiment

Voor het afwerken van je dak hebben we alle materialen voor het verwerken van EPDM, we leveren alles van LSFR kwaliteit. Dit betekend ‘vliegvuur’ bestendig, dus geen brandende vuurpijlen die door je dakbedekking gaan. Het EPDM is precies op de door jouw opgegeven maat leverbaar, binnen 3 dagen. Daktrimmen, onderuitlopen, stadsuitlopen, kit en spuitlijm kan je direct meenemen

zink

Voor een tuinhuis, veranda, overkapping of ander gebouw met een aflopend lessenaarsdak heb je alleen maar aan de laagste dak zijde een zinken dakgoot nodig. Zo kun je het hemelwater opvangen (in bijvoorbeeld een regenton) of afvoeren in de tuin. Deze complete zinken dakgoot set is hiervoor speciaal samengesteld en bevat alle onderdelen die je nodig hebt. Montage kan zonder te solderen! Op bestelling geleverd en gratis thuisbezorgd.

lichtkoepels 2
Lichtkoepels zijn leverbaar in de uitvoering Enkel – Dubbel- en driewandige koepels in opaal, worden uitgevoerd met heldere binnenschalen. – Driewandige piramide koepels worden altijd uitgevoerd met één bolvormige binnenschaal. – Dubbelwandige polycarbonaat koepels worden standaard uitgevoerd met een heldere buitenschaal uit polycarbonaat (pc) en een binnenschaal uit helder of opaal acrylaat (pmma). – Op aanvraag en tegen meerprijs zijn lichtkoepels naast helder en opaal ook in diverse andere kleuren en in Heatstop leverbaar.

Afbeelding tenco

Voor het onderhouden en op kleur brengen van je bouwwerk hebben we diverse onderhoudsmiddelen in ons assortiment. Van Tenco de serie voor tuinonderhoud, FelixOil voor de beste kwaliteit hardhout beits, StarLine gevelverf voor het op kleur brengen en houden van je lariks douglas bouwwerken.

schroeven

Alle mogelijke maten schroeven leveren we in RVS en verzinkt. Diverse maten zijn bij ons los te koop, dus een paar lange flenskop schroeven is zeker geen probleem

houtverbindingen

Naast de schroeven, draadeinden, slotbouten en flenskopschroeven hebben we een compleet pakket houtverbindingen. Uiteraard vinden we een mooie houtverbinding mooier dan een ‘blikje’, maar soms kan het niet anders.

betonpoer

Poeren zult kan je, als je hiernaar op zoek gaat, vinden in verschillende soorten en maten en dat is maar goed ook. Aangezien je hele bouwwerk van bijvoorbeeld een veranda, overkapping, hekwerk of carport, valt of staat met goede poeren is dit dus zeker een punt voor extra aandacht. Deze poeren zijn belangrijk, omdat ze zullen zorgen voor de stevigheid in de fundering, want je wil natuurlijk wel dat je bouwwerk staat als een huis en eventueel tegen een stootje kan. We leveren een breed assortiment: betonpoeren voor 15×15, 12×12 en 10×10 palen. Daarnaast hebben we een breed pakket natuursteen poeren en sokkels.