Informatie over betontegels voor de tuin

Wordt de keuze voor uw sierbestrating beton, natuursteen of toch keramiek? Keramiek is zonder twijfel onderhoudsarm maar niet voor ieder budget haalbaar. Betontegels zijn aantrekkelijker in prijs en blijven daarom onverminderd populair in de tuin.

Betonsteen met de looks van natuursteen

GeoSteen® staat voor terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Extra gemak, comfort én keuze uit een groot assortiment.

  • Hoogwaardige toplaag van gebroken natuursteen op een traditionele betontegel.
  • Natuurlijke uitstraling
  • Kleurecht
  • Makkelijk in onderhoud door vuilafstotende coating.
  • Bewezen kwaliteit van beton
  • Slimme budgetkeuze

Water- en vuilafstotende coating

Ongeacht het type sierbestrating (beton leggen en natuursteen) zorgt vuilafzetting in de poriën voor versnelling van ongewenste groenafzetting zoals algen en mossen. Met als resultaat dat het terras in voor- en najaar intensief gereinigd moet worden. Een oplossing hiervoor is een water- en vuilafstotende coating.

De Protection Plus coating zorgt ervoor dat de poriën afgedekt worden waardoor hechting minder kans krijgt. De tegels zijn daardoor eenvoudiger te reinigen. Vervuiling houd je in weer en wind natuurlijk nooit tegen. Een lichtere hechting maakt het schoonmaken veel minder vervelend en tijdrovend. Een extra bijkomstigheid op onze GeoSteen® collectie is dat deze coating de kleur extra verdiept. Verkrijgbaar in drie varianten, waaronder een matte en licht glanzende afwerking.